OCEAN Mummy

Ocean Mummy

30 capsule moi

Omega 3, Multivitamin, Multimineral

 Sănătatea ta și a copilului tău, într-o capsulă!

 Ocean Mummy,  este un supliment alimentar recomandat atât pentru gravide cât și pentru mamele care alăptează pentru a asigura necesarul de acizi grași esențiali Omega-3, vitamine şi minerale:

Nivelul excepţional, de puritate şi prospeţime al produsului este verificat şi certificat de către IFOS (International Fish Oil Standard) Canada, singurul program ce stabilește cele mai înalte standarde din lume pentru puritate, calitate și prospețime.

Ocean Mummy, este un extract ultra purificat şi concentrat de acizi grasi Omega 3 EPA şi DHA, obţinut prin distilare moleculară triplă, fapt ce garantează eliminarea poluanţilor precum PCB, mercur şi metale grele, prezente în mod normal în peştii din mări şi oceane.

(1 capsulă conține) Denumire: Cantitate:
Ulei de pește 400 mg
Total Omega 3 250 mg
EPA 36 mg
DHA 200 mg
Vitamina C 40 mg
Vitamina B3 16 mg
Vitamina B12 2,5 μg
Vitamina B2 1,4 mg
Vitamina B5 6 mg
Vitamina B6 1,4 mg
Vitamina B1 1,1 mg
Vitamina D3 5 μg
Biotina 50 μg
Acid Folic 400 μg
Zinc 10 mg
Iod 150 μg
Seleniu 55 μg
Fier 16 mg

Fătul extrage de la mamă substanțele nutritive de care are nevoie pentru creștere, de aici rezultând o creștere semnificativă a necesarului de substanțe nutritive la femeile însărcinate.

Ocean Mummy are o formula specială pentru a răspunde atât nevoilor mamei în timpul perioadei de sarcină, cât și celor ale copilului, în special începand din luna a 4-a de sarcină, când necesarul de Omega 3 crește.

  • Reduce riscul nașterii premature înainte de săptămâna 34 cu 31% pentru sarcinile normale și cu 61% pentru sarcinile cu risc
  • Mărește conținutul de acizi grași esențiali ai laptelui matern
  • Duce la un IQ mai mare al copilului
  • Reduce mult riscul de apariție a diabetului de tip I la copil
  • Crește imunitatea mamei şi a copilului.

! Studiile clinice arată că femeile care alăptează și care au primit 200 mg de DHA pe zi, timp de 4 luni au copii cu performanțe semnificativ mai bune asupra indicelui de dezvoltare psihomotorie.

De asemenea, suplimentarea cu ulei de pește luat în timpul sarcinii și a alăptării a fost asociată cu un risc mai scăzut de a dezvolta alergii în primul an de viață. Gravidelor care au avut un trecut alergic li s-a oferit din a 25-a săptămână de sarcină circa 2.7 g de acizi grași omega 3. Consumul a continuat până în a patra lună de alăptare. Pe parcursul primelor 12 luni, copiii născuți din mamele care au consumat suplimente de omega 3 au avut risc scăzut de a dezvolta alergii alimentare și eczeme asociate.

 Mod de administrare:

Pentru femei însărcinate și în perioada alăptării, se recomandă:  cîte 1 capsulă/zi, în timplul mesei.

Contacte

«BIOSLO PHARMA» SRL                                     

MD-2028, Republica Moldova                           

mun.Chișinău, str.Miorița, 3/5        

Tel. +373 22 911 502 

Mob. +373 62 100 281

Ai careva întrebări?