CAILLOU
Ulei de pește cu Vitamina D

Sirop 5ml X 20 lingurițe monodoze

CAILLOU Ulei de peşte şi Vitamina D, este un sirop cu aromă de limonadă, fiind sursa ideală de acizi grași Omega 3 şi Vitamina D, cu proprietăţi nutritive şi energetice deosebite.Nivelul excepţional, de puritate şi prospeţime al produsului este verificat şi certificat de către IFOS (International Fish. Oil Standard) Canada, singurul program ce stabilește cele mai înalte standarde din lume pentru puritate, calitate și prospețime.
CAILLOU Ulei de peşte şi Vitamina D este un extract ultra purificat şi concentrat de acizi grasi Omega 3 EPA şi DHA, obţinut prin distilare moleculară triplă, fapt ce garantează eliminarea poluanţilor precum PCB,şi metale grele, prezente în mod normal în peştii din mări şi oceane.
Indicaţii:
Acizii grași Omega 3 – DHA și EPA sunt considerați acizi esențiali, necesari pentru sănătatea umană, dar pe care organismul nu poate sa îi producă în mod natural: aceștia trebuie furnizați prin intermediul alimentelor sau suplimentelor alimentare. Administrarea uleiului de pește copiilor, ajută la dezvoltarea sistemului neuro-cerebral, a retinei și, cel mai important, a funcției cognitive, ușurează erupția dinților și formarea sănătoasă a oaselor, imbunătățeste vederea, favorizînd o dezvoltare armonioasă și viguroasă a întregului organism. Are un efect benefic asupra sistemului locomotor şi întărește sistemul imunitar. Stimulează metabolismul și activitatea funcțională a sistemului nervos cu acțiune de refacere și protecție a membranelor celulare și a învelișului fibrelor nervoase inclusiv la nivelul creierului.

Mod de administrare:
Cîte o linguriţă (5ml)/zi, după mîncare
Agitaţi bine linguriţa înainte de utilizare

Important: Pentru a verifica certificatul de calitate IFOS cu datele obținute în timpul testelor de laborator, accesează link-ul de mai jos şi include numărul lotului indicat pe cutie. Astfel vei fi sigur de calitatea produsului administrat copilului tău!http://www.nutrasource.ca/ifos/default.aspx

! Dozaj exclusiv, comod și interesant pentru copii. Datorită lingurițelor monodoze, uleiul de pește nu se oxidează și nu necesită păstrarea la frigider!

Contacte

«BIOSLO PHARMA» SRL                                     

MD-2028, Republica Moldova                           

mun.Chișinău, str.Miorița, 3/5        

Tel. +373 22 911 502 

Mob. +373 62 100 281

Ai careva întrebări?