IMUNOL Sirop 150 ml

Echinacee + Propolis + Beta Glucan + Vit.C + Zn

Imunol este un sirop obținut pe baza extractului de Echinacee, extract de Propolis, Beta glucan, Vitamina C și Zinc. Acest produs este indicat pentru a fi utilizat în cazuri de boală sau convalescență în perioada rece a anului ajutînd la funcționarea normală a sistemului imunitar.
Siropul de Echinacea are efect puternic imunostimulator și tonic general al organismului în infectii gripale, stări de oboseală, astenie de primavară, în perioade de convalescență.
Combinat cu Zincul, acest efect benefic creşte în mod semnificativ.
Vitamina C face parte din grupa vitaminelor hidrosolubile şi administrat în mod susţinut stimulează apărarea faţă de bacterii şi virusuri patogene şi creşte rezistenţa generală a organismului.
Extractul de Propolis are efect imunostimulator, cicatrizant al leziunilor cavității bucale și dezinfectant al căilor respiratorii superioare.
Beta Glucanul ajută la echilibrarea imunitară și la stimularea macrofagelor, neutrofilelor și limfocitelor T (activînd IL-2, TNFα, oxidul nitric și gama-interferonul) cu actiune antivirală și de – stimulare a diviziunii celulare normale.
Acest supliment alimentar este destinat întăririi sistemului imunitar.

Mod de administrare:
Copii 1 an – 12ani: 1 lingură 5ml/zi, după masă.
Copii peste 12 ani și adulți: 10ml/zi, după masă.
Agitaţi bine sticluța înainte de utilizare

Contacte

«BIOSLO PHARMA» SRL                                     

MD-2028, Republica Moldova                           

mun.Chișinău, str.Miorița, 3/5        

Tel. +373 22 911 502 

Mob. +373 62 100 281

Ai careva întrebări?