OCEAN Omega 3 Pur Sirop 150 m

OCEAN Omega 3 Pur este un sirop cu aromă de portocală lămîie sau titti-frutti, fiind sursa ideală de acizi grași Omega 3, cu proprietăţi nutritive şi energetice deosebite.
Nivelul excepţional, de puritate şi prospeţime al produsului este verificat şi certificat de către IFOS (International Fish Oil Standard) Canada, singurul program ce stabilește cele mai înalte standarde din lume pentru puritate, calitate și prospețime. Deţinător al premiului pentru cel mai bun gust.
OCEAN Omega 3 Pur este obținut din pește de apă rece, fiind distilat și purificat molecular fapt ce garantează eliminarea poluanţilor precum PCB, mercur şi metale grele, prezente în mod normal în peştii din mări şi oceane. Şi umplut ulterior sub presiune de azot, pentru a-și păstra prospețimea.

! Nu conţine Zahăr, Conservanţi şi Îndulcitori artificiali

Indicaţii:
Uleiul de pește sau Acizii grași Omega 3 sunt considerați acizi esențiali, necesari pentru sănătatea umană, dar pe care organismul nu poate sa îi producă în mod natural: aceștia trebuie furnizați prin intermediul alimentelor sau suplimentelor alimentare.
Siropul OCEAN Omega 3 Pur, ajută la dezvoltarea creierului, ochilor şi sitemului nervos la copii. Datorită conţinutului ridicat de DHA şi EPA, ajută la susţinerea capacităţii de citire, scriere şi învăţare a copiilor. Asigură protejarea sănătăţii cardiovasculare.

Acest produs poate fi administrat anul împrejur, datorită faptului că nu are în compoziţie Vitaminele A şi D.
Consumul zilnic recomandat pentru EPA și DHA este de cel puțin 250 mg/zi, însă nu trebuie să depășească 3 g/zi.
De reținut: Omega-3 are efect de fluidizare a sângelui, ceea ce e important pentru femeile însărcinate, cele care alăptează și persoanele care urmează o medicație pentru subțierea sîngelui.

Mod de administrare:
Cîte o linguriţă (5 ml)/zi, după mîncare
Agitaţi bine sticluța înainte de utilizare

Contacte

«BIOSLO PHARMA» SRL                                     

MD-2028, Republica Moldova                           

mun.Chișinău, str.Miorița, 3/5        

Tel. +373 22 911 502 

Mob. +373 62 100 281

Ai careva întrebări?