ZINCO C

sirop 100 ml

Zincul este un microelement esențial conținut în 300 enzime diferite cu funcții vitale în organismul uman; este important în formarea și funcționarea sistemului imunitar; îmbunătățește absorbția de electroliți și apă ceea ce previne episoadele repetitive de diaree; zincul menține și îmbunățește rata de creștere și dezvoltare armonioasă a copiilor, menține aspectul sănătos al pielii și fortifică perceptorii de miros și gust. OMS (Organizația Mondială a Sănătății) și UNICEFF recomandă utilizarea zilnică a suplimentelor cu zinc pentru copii cu diaree acută și pentru sugarii sub 6 luni pentru a inhiba apariția sindromului diareic. Zincul participă la secreția de gonadotropinde, astfel fiind important în dezvoltarea sistemului reproductiv; Deficitul de zinc deseori este asociat cu infertilitatea masculină. Zincul este un antioxidant puternic, important pentru formarea și adaptarea vizibilității nocturne. Zincul este inclus în compoziția unei enzime care participă la biosinteza hemoglobinei.
Vitamina C (acidul ascorbic) este esențială în formarea și menținerea rezistenței la boli infecțioase. Vitamina C este un antioxidant important; fortifică sistemul imun. Vitamina C și Zincul ajută la regenerarea organismului după intervențiile chirurgicale de asemenea reduce perioada de convalescență.
Indicații:
– Diaree acută și persistentă asociat cu ORS; – Eliminarea excesivă de electroliți în scaun (ex. Diaree cronică asociată cu malabsorbția intestinală sau abuz de laxative; – Deficiența de zinc precum acrodermatita enteropatică; -Boala Wilson; – Acneea Vulgaris; – Artrită reumatoidă, Artrită Psoriazică; – Stări de deficiență a sistemului imunitar, inclusiv reinfecții (în special în caz de sindrom Down; – Infecții frecvente și probleme ale sistemului respirator; – Perioadele de creștere intensivă a copiilor; -Retard în dezvoltare, infantilism sexual; – Perioadele de reconvalescență; – Alimentarea artificială sau incorectă; – Anorexie; – Sindromul de malabsorbție; – Probleme de vedere; – Terapie pe termen lung cu steroizi; -Sport și antrenament sportiv intensiv;

Mod de administrare:
0-1 ani: 2,5 ml (0,5 linguriță)/zi; după masă;
1-3ani: 5 ml (1linguriță)/zi; după masă;
3-6 ani: 7,5 ml (1,5 linguriță)/zi; după masă;
peste 6 ani: 10 ml (2 lingurițe)/zi; după masă;

Contacte

«BIOSLO PHARMA» SRL                                     

MD-2028, Republica Moldova                           

mun.Chișinău, str.Miorița, 3/5        

Tel. +373 22 911 502 

Mob. +373 62 100 281

Ai careva întrebări?