ZINCO Drops 30 ml

CHIMEN+MĂRAR+ZINC

Zincul este un microelement esențial conținut în 300 enzime diferite cu funcții vitale în organismul uman; este important în formarea și funcționarea sistemului imunitar; îmbunătățește absorbția de electroliți și apă ceea ce previne episoadele repetitive de diaree; zincul menține și îmbunățește rata de creștere și dezvoltare armonioasă a copiilor, menține aspectul sănătos al pielii și fortifică perceptorii de miros și gust. OMS (Organizația Mondială a Sănătății) și UNICEFF recomandă utilizarea zilnică a suplimentelor cu zinc pentru copii cu diaree acută și pentru sugarii sub 6 luni pentru a inhiba apariția sindromului diareic. Zincul este un antioxidant puternic, important pentru formarea și adaptarea vizibilității nocturne. Zincul este inclus în compoziția unei enzime care participă la biosinteza hemoglobinei.
Uleiul de MĂRAR și CHIMEN – prin componentele D- carvoni și limoneni – favorizeaza digestia,eliminarea gazelor și reglează motilitatea gastrointestinală, previne aerofagia și flatulența (formarea de gaze la nivel intestinal) și acțiune de calmare a durerilor abdominale.
Indicații:
Suplimentul alimentar cu extracte naturale Zinco Drops reprezintă picături pentru colici intestinali la nou născuți și este indicat în – atonie gastrică, – atonie intestinală, – balonări abdominale, – boală de reflux gastro-esofagian, – colici intestinale, – diaree, – disbacterioză intestinală,- flatulență (balonare), – floră intestinală afectată, – sarcină, – reflux gastroesofagian.

Mod de administrare:
Doza zilnică recomandată este de 4 picături de 2 ori în zi.
Agitaţi bine sticluța înainte de utilizare

 

Contacte

«BIOSLO PHARMA» SRL                                     

MD-2028, Republica Moldova                           

mun.Chișinău, str.Miorița, 3/5        

Tel. +373 22 911 502 

Mob. +373 62 100 281

Ai careva întrebări?