Bioslo Pharma

Calitate! Încredere! Dedicaţie! Recunoştinţă!

Înfiinţată în 2013, Bioslo Pharma a apărut ca prima companie farmaceutică pe piaţa Republicii Moldova angajată în creşterea accesului la sănătate a întregii familii prin distribuirea suplimentelor alimentare în formă lichidă cu conţinut bogat de Omega 3, Vitamine si Minerale de calitate superioară.

De fapt noi suntem cei care am adus în Moldova noţiunea de Ulei de peşte Pur, iar prin asta am devenit alternativa sănătoasă a suplimentelor alimentare cu care eşti obişnuit.

Calitate!

Calitatea şi siguranţa fiind priorităţile noastre, suntem siguri ca produsele distribuite de noi depășesc standardele naționale și internaționale de calitate, fapt confirmat de distinctiile ”Superior Taste Award”  obtinute ani la rind din partea International Taste and Quality Institute si de certificatele IFOS Canada, pe care le detin produsele noastre. Cei mai buni ne ajuta sa fim si faptul ca urmarim si ne conducem mereu dupa recomandarile Organizatiei Mondiale a Sanatatii.

Încredere!

Considerăm că a venit momentul ca şi în Republica Moldova să fie făcut  pasul, de la tratament la prevenire, iar acest lucru nu se poate face decât cu sprijinul specialiștilor în sănătate. De aceea, în decursul celor 5 ani, Bioslo Pharma a dezvoltat cu medicii și farmaciștii relaţii bazate pe onestitate, încredere și profesionalism ţinînd cont de experiența, recomandările și sugestiile acestora în strategia de dezvoltare a catalogului de produse.

Dedicație!

Misiunea Bioslo Pharma este de a contribui la imbunatatirea calitatii vietii si sanatatii oamenilor din Republica Moldova, iar pentru asta bazele trebuie puse inca din perioada embrionara. In acest scop, punem in centrul strategiei noastre femeile insarcinate si copiii si oferim posibilitatea de a face cea mai buna alegere pentru sanatatea intregii familii. Compania se angajează să furnizeze servicii excepționale pentru consumatori și să depășească cerințele acestora, trecând peste și dincolo de ceea ce este solicitat.

Recunoştinţă

Clienții noștri se bucură de o calitate fără compromis datorită eforturilor echipei noastre de profesionişti.
Mulțumim tuturor celor care își exprimă aprecierea achizitionând produsele noastre, motivându-ne astfel să continuăm să investim în inovație.

International Fish Oil Strandart este singurul program terț, Canadian de testare și certificare, exclusiv pentru uleiurile de pește. Ca serviciu voluntar, bazat pe abonamente, disponibil pentru întregul lanț de aprovizionare cu ulei de pește, (IFOS) testează produsele prin loturi, utilizând analiza directă pentru conținutul de ingrediente active, contaminanți și prospețime.

Detinerea certificatelor (IFOS) permite companiilor să își prezinte produsele de calitate superioară și premium și să ofere consumatorilor un mod ușor și transparent de comparare a produselor cu conținut de ulei de pește înainte de a le cumpăra.
Programul internațional de standardizare pentru uleiurile de pește (IFOS) a fost creat și este furnizat exclusiv de Nutrasource Diagnostics Inc. (NDI), o organizație de consultanță în domeniul serviciilor complete și o firmă de consultanță specializată în comercializarea produselor de sănătate pentru consumatori.
Important: Pentru a verifica certificatul de calitate  IFOS cu datele obținute în timpul testelor de laborator, accesați link-ul de mai jos şi includeți numărul lotului indicat pe cutie. Astfel veți fi siguri de calitatea produsului administrat!

http://www.nutrasource.ca/ifos/default.aspx